Frakt og retur

Frakt og gebyrer
Norforce.no sender din ordre med Posten Norge (direkte i postkassen). Ved bestillinger over 400 kr til adresser i Fastlands-Norge er frakten gratis for leveringer til postkassen. Sjekk at adressen du har oppgitt er korrekt før du bekrefter ordren.

Leveringstid
Varene sendes til kjøper så raskt som mulig. Normal leveringstid er 3-5 virkedager til postkassen (Posten).

Angrerett og returfrakt
Kjøper må informere selger om bruk av angreretten innen 14 dager fra fristen begynner å løpe, som starter dagen etter mottak av varene. Alle kalenderdager inkluderes i fristen, og dersom den utløper på en lørdag, helligdag eller høytidsdag, forlenges den til nærmeste virkedag. For å angre din ordre, send en e-post til norforce@norforce.no. Angrefristen anses overholdt dersom meldingen er sendt innen fristens utløp. Hvis ordren allerede er sendt, fyll ut angrerettskjemaet og returner varene til adressen angitt på skjemaet.

Kjøper dekker returfrakten.

Kjøper kan teste varene på en forsvarlig måte for å fastslå deres art, egenskaper og funksjon uten at angreretten bortfaller. Hvis testingen går utover det som er nødvendig, kan kjøper bli ansvarlig for redusert verdi på varene.

Selger er forpliktet til å tilbakebetale kjøpesummen uten unødig opphold, senest 14 dager etter at selger mottok melding om kjøperens beslutning om å benytte angreretten. Selger har rett til å holde tilbake betalingen til varene er mottatt fra kjøper, eller til kjøper har fremvist dokumentasjon for at varene er returnert.

Reklamasjon
Hvis det er en mangel ved varene, må kjøper informere selger innen rimelig tid etter at mangelen ble oppdaget eller burde ha blitt oppdaget. Kjøper har alltid reklamert tidsnok dersom det skjer innen 2 måneder etter at mangelen ble oppdaget. Hvis varene har en mangel som ikke skyldes kjøperen, kan kjøper velge mellom retting, omlevering, prisavslag eller heving av avtalen. Reklamasjoner skal sendes skriftlig per e-post til norforce@norforce.no.

Gjennomgå handlekurv
0
Legg til rabattkode
Subtotal
Total Installment Payments
Bundle Discount